top of page

Onze activiteiten

Tuinaanleg & tuinconstructies

image00013.jpeg
image00013.jpeg

Van idee naar ontwerp naar planning en uiteindelijke realisatie. Met maar één enkel aanspreekpunt voor je hele tuinaanleg ben je altijd zeker van een mooi geheel als eindresultaat. Na een bezoek ter plaatse maken we een overzichtelijke offerte zodat je als klant altijd weet waar je aan toe bent. 

Totaalprojecten
image00018.png

Welke klinkers? Welke kleuren? Een patroon? We staan klaar met advies en know-how. In de realisatie houden we rekening met eventuele afvoeren, putdeksels, enz... Deze werken we proper af volgens de regels van de kunst. EC works staat voor kwaliteitsvolle klinkerwerken. 

Klinkerwerken
terras erwin.png

Een mooi terras is een must in iedere tuin. Of je nu kiest voor tegels of andere materialen om je terras te maken, we zorgen altijd voor een perfecte plaatsing en afwerking. 

Terrassen
IMG-0113.png

Of het nu om nieuwbouw gaat of het aanpassen van bestaande afvoerleidingen. We zoeken altijd de beste oplossing om het rioleringssysteem te plaatsen. Met een vakkundige plaatsing heb je nooit zorgen over de werking van je rioleringssysteem. 

Rioleringswerken
c7cbfecf-a4c0-40e9-aa35-1f203c2c735b.png
220815 tuinhuis1 B.png

Een tuinhuis, terrasoverkapping of een echte poolhouse? We helpen je graag je idee realiseren van A tot Z. Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. 

PHOTO-2021-10-07-17-22-40.png

Ook binnenshuis zorgen we voor een perfecte vloer of tegelwerken en dit in alle ruimtes. Alles wordt vakkundig opgemeten en geplaatst volgens de regels van de kunst. 

Tuinconstructies
Tegelwerken
bottom of page