top of page
Tuinconstructies-tuinkantoor (4).jpg

Tuinconstructies

Stap binnen in een wereld van maatwerk tuinconstructies, volledig afgestemd op jouw wensen.

 

Of je nu verlangt naar een gezellige oase onder een beschermende overkapping of droomt van het perfecte bijgebouw in je tuin, wij maken het werkelijkheid.

Met onze toewijding aan vakmanschap en een breed scala aan duurzame materialen, bouwen wij het bijgebouw van je dromen, precies zoals jij het wilt.

 

Of het nu gaat om een rustiek landelijk bijgebouw, een multifunctioneel tuinkantoor, een tuinhuis, een sfeervol poolhouse of een eigentijds modern bijgebouw, wij brengen jouw visie tot leven.

Laat ons jouw buitenruimte transformeren met onze hoogwaardige tuinconstructies, die perfect passen bij jouw stijl en behoeften.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wij bouwen voor jou

Modern bijgebouw

Ontdek de perfecte harmonie tussen natuurlijke warmte en hedendaagse esthetiek met onze moderne bijgebouwen

Landelijk bijgebouw

Laat je betoveren door de charme van een landelijk bijgebouw, dat warmte en karakter toevoegt aan je buitenruimte, perfect voor liefhebbers van een rustieke sfeer.
Met ons vakmanschap en oog voor detail bouwen wij landelijke bijgebouwen die de nostalgische uitstraling van vroeger combineren met het comfort van vandaag.

Tuinhuis

Creëer extra opslagruimte en een knusse plek in je tuin met ons uitgebreide assortiment tuinhuizen, verkrijgbaar in diverse stijlen en afmetingen.
Van klassiek tot eigentijds, onze tuinhuizen zijn de ideale aanvulling op jouw buitenruimte, waarin je kunt ontspannen, werken of gewoon genieten van de natuur.

Tuinkantoor

Breng het kantoor naar buiten met een tuinkantoor op maat, waar je in alle rust en comfort kunt werken, omringd door de natuurlijke schoonheid van je tuin.
Met een tuinkantoor creëer je de perfecte balans tussen werk en ontspanning, terwijl je geniet van het comfort van thuis en de rust van buiten.

Carport & afscheidingswand

Bescherm je voertuig tegen weer en wind met onze duurzame carports of voeg privacy en stijl toe aan je buitenruimte met onze afscheidingswanden.