top of page
Tuinaanleg (5).jpg

Tuinaanleg

Bij EC Works nemen we jouw tuinproject serieus. Van grondwerken tot grasmatten en beplanting, en van afsluitingen en keermuren tot verlichting, wij zijn jouw betrouwbare partner. Ons team staat klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Alles draait om jouw gemak en tevredenheid. We regelen niet alleen de volledige tuinaanleg, inclusief grondwerken en het leggen van bestrating, maar ook de levering van alle benodigde onderdelen en materialen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je direct genieten van een groene, levendige tuin waarin je echt kunt leven.

Onze expertise reikt verder dan alleen het aanleggen van jouw tuin. We weten precies hoe we verschillende planten, heesters, hagen, bomen en bloemen optimaal kunnen laten gedijen. Door het groen op de juiste plek en op de juiste manier te planten, zorgen we ervoor dat jouw tuin volop kan groeien en bloeien.

Van idee naar ontwerp naar planning en uiteindelijke realisatie. Met maar één enkel aanspreekpunt voor je hele tuinaanleg ben je altijd zeker van een mooi geheel als eindresultaat. Na een bezoek ter plaatse maken we een overzichtelijke offerte zodat je als klant altijd weet waar je aan toe bent. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page