top of page
Klinkerwerken-detail (4).jpg

Klinkerwerken

Of je nu op zoek bent naar advies over welke klinkers het beste bij jouw project passen, welke kleuren het meest tot hun recht komen, of zelfs welk patroon het meest geschikt is, wij staan klaar met ons deskundig advies en onze knowhow.

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met klinkerwerken, zoals het aanleggen van opritten, terrassen en tuinpaden. Maar we gaan verder dan alleen het leggen van klinkers: we houden rekening met alle details, inclusief eventuele afvoeren, putdeksels en andere obstakels in uw project. Al onze werken worden nauwgezet uitgevoerd volgens de regels van de kunst, met een ongeëvenaarde aandacht voor precisie en vakmanschap.

Als erkend plaatser van Ebema Stone&Style, Eco Solutions en Eurodal Residential vloerplaten kunnen we jou een breed scala aan hoogwaardige materialen aanbieden, waaronder beton- en kleiklinkers en waterpasserende klinkers, waardoor je niet alleen een prachtige buitenruimte krijgt, maar ook bijdraagt aan een duurzame omgeving.

Bij EC Works nemen we ook de riolerings- en grondwerken voor onze rekening, zodat jij je kan concentreren op het genieten van je nieuwe buitenruimte. Ons team van ervaren professionals staat garant voor een vlotte en zorgvuldige uitvoering van jouw project, van begin tot eind.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page